Waarom Bambaloe?

Over kinderopvang Bambaloe

Kinderopvang Bambaloe is een kleinschalig kinderdagverblijf in Corpus den Hoorn Zuid in Groningen. De crèche is gelegen naast het Martini Ziekenhuis. Een gunstige locatie voor bewoners van de wijken Hoornsemeer, Corpus den Hoorn Zuid, de Stadsparkwijk, Ter Borch en Eelderwolde. De beste omschrijving van Bambaloe is een kruizing tussen een crèche en een gastouder. Kinderopvang Bambaloe heeft gekozen voor een verticale groepsindeling. Dit houdt in dat kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in dezelfde groep worden opgevangen. Kinderopvang Bambaloe heeft vaste leidsters en twee groepen; de roze groep en de blauwe groep. Onze USP’s?

– Flexibele opvangmogelijkheden voor ouders met variabele werkdagen en tijden.
– Persoonlijke aandacht voor je kind door vaste gezichten.
– Goedkoopste kinderopvang in Groningen Zuid. Betaal slechts 10 uur voor 10.5 uur opvang.
– Twee van de leidsters op de groepen zijn tevens de eigenaren van Kinderopvang Bambaloe.
– Alle leidsters zijn in het bezit van een EHBO en BHV diploma.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid

Beoordelingen Kinderopvang Bambaloe Groningen

Wij kunnen je van heel veel praktische informatie voorzien, maar uiteindelijk zijn het de ervaringen van de ouders en de kinderen die echt tellen. Onderstaand vind je een aantal.

“Bambaloe is een super fijne opvang voor onze zoon. Iedere keer gaat hij er met plezier naar toe en is hij heerlijk vrolijk als we hem weer ophalen. We vinden de gemoedelijke en gezellige sfeer op de opvang erg fijn. De leidsters zijn lief en geduldig voor onze zoon en hebben vaak ook praktische adviezen en tips voor ons. Kortom, een hele fijne plek waar we onze zoon met een gerust hart heen brengen.” Brianne en Pascal, ouders van Sep

“Een warme, huiselijke sfeer waar je kind ontspannen en zichzelf kan zijn” – Trieneke, moeder van Sven en Bjorn.

“Kinderopvang Bambaloe is een kleinschalig en flexibel kinderdagverblijf waar de leidsters ontzettend betrokken zijn. Last minute opvang is vrijwel altijd mogelijk en het is erg fijn dat je kind dan op een plek terecht kan waar ze graag is.” Jasper, vader van Norèn.

“Waarom kinderopvang Bambaloe? Vanwege de warmte, geborgenheid en het vertrouwde gevoel. Onze zoon en dochter hebben alle jaren dezelfde leidsters (gehad). Dat zegt genoeg!” – Andrea, moeder van Frank en Tirza.

“Betrokken, enthousiast, warm en vertrouwd” – Richard & Petra, ouders van Matthias.

“Op de dagen dat hij niet naar Kinderopvang Bambaloe gaat vraagt hij steevast “mag ik nu even spelen op het kinderdagverblijf?” Als dat geen goed teken is!” Lisa, moeder van Lennox.

“Super buitenspeelplek! Lieve en gezellige leidsters!” Kirsten, moeder van Fien en Job.

“Oost West Bambaloe Best!” Froukje, moeder van Alieke en Hugo.

Kinderopvang Bambaloe - 3+ groep

3+ Groep

Op de middagen dat er drie of meer peuters van 3 jaar of ouder op de crèche spelen, gaan we een paar uur aan de slag met geschikte activiteiten voor de oudsten. Dit kan een uitstapje zijn naar de kinderboerderij of treinen kijken bij het Centraal Station. Ook doen we samen met de kinderen werkjes op een hoger niveau om de kinderen die hier behoefte aan hebben te stimuleren. We laten ze samenwerken in groepsverband of individueel aan de slag gaan. De 3+ groep is niet verplicht. Kinderen doen alleen mee als ze daar zin in en behoefte aan hebben. Ook kunnen iets jongere kinderen die behoefte hebben aan extra uitdaging meedoen. Wij kijken altijd naar wat het kind zelf prettig vindt en aangeeft.

Kinderopvang Bambaloe - 3+ groep - 2

Eten op kinderdagverblijf Bambaloe

Uiteraard beschikt kinderopvang Bambaloe over een ruim opgezette, zeer hygiënische keuken. Hier worden de flesjes klaargemaakt, het fruit geschild en indien nodig gepureerd en de broodjes gesmeerd. Bij kinderdagverblijf Bambaloe hoef je in principe niets zelf mee te nemen. De allerkleinsten krijgen zuigelingenmelk van de Albert Heijn, de kindjes ouder dan 1 jaar halfvolle melk en water, diksap of thee. Ook wordt gezorgd voor brood met beleg, fruit, groente, rijstwafels, soepstengels en koekjes. Heeft je kindje een allergie of heb je speciale wensen voor je kindje, dan hebben we voldoende ruimte in onze koelkasten en voorraadkasten om producten voor je te bewaren. Alhoewel het avondeten geen onderdeel is van de dag op kinderopvang Bambaloe, kun je altijd een maaltijd meegeven die wij je kindje vervolgens geven voordat je hem of haar op komt halen.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - spelen

Neem contact op met kinderopvang Bambaloe om de sfeer te proeven tijdens een rondleiding of schrijf je kindje meteen in.