Tarieven Kinderopvang Bambaloe

De tarieven van kinderopvang Bambaloe in Groningen Zuid zijn bruto bedragen. In de meeste gevallen betaal je zelf slechts een deel van de opvangkosten. Bij de Belastingdienst kun je een inkomensafhankelijke tegemoetkoming aanvragen voor jouw kinderopvangkosten bij kinderdagverblijf Bambaloe.Tarieven Bambaloe

Uitleg tarieven kinderopvang Bambaloe

Ons tarief van € 10,25 per uur is inclusief. Dit betekent dat je geen luiers of eten voor je kind mee hoeft te nemen. Wij berekenen 10 uur per dag voor 10.5 uur opvang. Je zoon of dochter kan tussen 7:30 uur en 18:00 bij ons terecht. Als je gebruik maakt van de 7:00 service dan pas betaal je daarvoor. Bij ons is het dus niet zo dat je voor meerdere uren betaalt, terwijl je daar geen gebruik van maakt. Sterker nog, je krijgt bij ons een half uur opvang gratis.

Kinderopvang Bambaloe biedt flexibele opvang op maat vanaf € 11,25 per uur.

Voor noodopvang bij onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen kun je altijd bij ons terecht. Wij zijn jouw medeopvoeders en voelen ons verantwoordelijk voor jouw en dus ook onze kinderen.

Tarieven kinderopvangKinderopvangtoeslag

De overheid stelt ieder jaar een maximum fiscaal uurtarief vast waarover de kinderopvangtoeslag wordt vergoed. Het maximum uurtarief waarover kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd is voor 2024 naar € 10,25.

In onderstaand schema staan de bruto prijzen kinderopvang bij kinderdagverblijf Bambaloe in 2024 vermeld, gebaseerd op 52 weken per jaar. De gesloten feestdagen zijn hierin meegenomen.

2024

Opvang vorm Prijs per uur Prijs per maand       Uren per dag
 
Hele dag € 10,25 € 444,17 07:30-18:00
7.00 service  € 10,25 € 44,42 07:00-07:30
18.30 service € 11,25 € 48,75 18:00-18:30

Incidentele flexibele opvang

Incidentele flexibel opvang voor ouders die vaste dagen afnemen bij Kinderopvang Bambaloe in Groningen Zuid is mogelijk als de groepsgrootte dit toelaat. De kosten per uur zijn hetzelfde als het normale uurtarief.Flexibele opvang op maat

Flexibele opvang op maat

Flexibele opvang op maat is eveneens mogelijk bij Kinderopvang Bambaloe in Groningen. Dit kan interessant zijn als er sprake is van wisselende werkdagen. Het tarief voor flexibele opvang op maat start bij € 11,25. Heb je interesse in deze vorm van flexibele opvang? Neem dan contact met ons op zodat wij mee kunnen denken over een passende oplossing.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor de kosten kinderopvang.

Neem contact op met kinderopvang Bambaloe om de sfeer te proeven tijdens een rondleiding of schrijf je kindje meteen in.