Flexibele kinderopvang

Flexibele opvang bij wisselende werktijden

Er zijn ouders die een sterk wisselende werkweek hebben. De dagen en uren die zij werken verschillen van week tot week. Ook zijn er ouders die te maken hebben met co-ouderschap en hiervoor op zoek zijn naar een flexibele opvang regeling voor hun kinderen. Wat de reden ook is, voor deze ouders biedt kinderopvang Bambaloe in Groningen Zuid flexibele kinderopvang.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - flexibele opvang

Heb je wisselende werktijden en kinderopvang nodig op wisselende dagdelen?

Op Bambaloe in Groningen Zuid bieden wij flexibele opvang waarbij dezelfde regels gelden als voor reguliere opvang. Als je kiest voor deze manier van flexibele kinderopvang, zijn de dagdelen die je afneemt flexibel in te plannen over een periode van 1 maand. Deze vorm van flexibele opvang gaat per dagdeel. De minimale afname is een half dagdeel.

Flexibele opvang op maat kinderdagverblijf Bambaloe

Heb je kinderopvang nodig die nog flexibeler is dan hiervoor beschreven? Ook dat is geen probleem bij kinderopvang Bambaloe in Groningen Zuid. Wij bieden eveneens flexibele kinderopvang op maat. Het tarief voor flexibele opvang op maat start bij 8,00 euro. Dit tarief is afhankelijk van de mate van flexibiliteit die van Kinderopvang Bambaloe wordt verwacht.

Neem contact met ons op via 050-5280800 en wij denken graag mee over een flexibele kinderopvang oplossing die het best bij jouw situatie past.