Ervaringen Bambaloe

Op onze website geven wij u zo veel mogelijk praktische informatie over Kinderopvang Bambaloe. Echter, kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is om de ervaringen van andere ouders te horen, wat zij van ons kinderdagverblijf in Groningen Zuid vinden.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - bakjes kinderen

Beoordelingen Kinderopvang Bambaloe Groningen

“Wij zijn al 7 jaar fan van Bambaloe! Onze oudste kinderen zijn altijd met veel plezier gegaan en ook de jongste kunnen we met een gerust hart brengen. De leidsters zijn altijd vriendelijk, enthousiast en denken graag met je mee. Bij nood kunnen we ook nagenoeg altijd terecht. Kinderen spelen zowel heerlijk binnen als buiten. En als een kind toch ziek blijkt te zijn, dan wordt er samen naar een oplossing gekeken.” – Yvette en Tim, ouders van Vere.
“Wij zijn al een poos bekend met de flexibele opvang bij Bambaloe. Mijn dochter van ondertussen zes jaar heeft met veel plezier bij de opvang gezeten en nu mijn dochter van twee jaar. Wij zijn ontzettend blij en tevreden over de goede zorgen van Bambaloe. De juffen zijn ontzettend lief, betrokken en flexibel. Er worden leuke activiteiten gedaan en er is veel uitdagend speelgoed. Er wordt laagdrempelig met ons overlegd over de zorg als onze dochter bijvoorbeeld ziek is. Ik breng haar met de volste vertrouwen naar deze leuke opvang!” – Marije, moeder van Maud en Demi.
“Onze dochter gaat iedere week met veel plezier naar Bambaloe. Leidsters zijn spontaan en heel plezierig. Ze gaan als het weer het toe laat, altijd buiten spelen waar ze genoeg speelmogelijkheden hebben. Binnen doen ze leuke activiteiten, zoals bijv knutselen en dit merk je thuis duidelijk terug, daar knutselt onze dochter ook met veel plezier. Wij zijn zeer tevreden over dit warme en fijne speelparadijs!” – Sandra, moeder van Lisa.
“Wat een super leuke en gezellige opvang is dit! Wij hebben net 3 maanden geleden de opvang gewisseld en zijn hier zo blij mee! Onze dochter gaat met zo veel plezier daar heen en als we haar ophalen zien wij stralende en blije oogjes. Zij heeft verhalen voor 10 over hoe leuk het wel is bij Bambaloe. De leidsters zijn super lief en erg betrokken! Er hangt daar altijd een hele fijne en vertrouwde sfeer. Daar laat je je kind met een fijn en prettig gevoel achter. Dank jullie wel!” – Daniela, moeder van Sophia en Milou.
“Een plek waar wij onze zoon met een gerust hart heen brengen. Onze zoon vond het in het begin erg lastig, maar door de ontzettend lieve en geduldige leidsters staat hij inmiddels te springen als hij in de ochtend hoort dat hij weer mag spelen bij Bambaloe. Kortom een hele fijne opvang waar een kindje vol liefde wordt opgevangen.”– Gonda, moeder van Noan.
“Bambaloe is een super fijne opvang voor onze zoon. Iedere keer gaat hij er met plezier naar toe en is hij heerlijk vrolijk als we hem weer ophalen. We vinden de gemoedelijke en gezellige sfeer op de opvang erg fijn. De leidsters zijn lief en geduldig voor onze zoon en hebben vaak ook praktische adviezen en tips voor ons. Kortom, een hele fijne plek waar we onze zoon met een gerust hart heen brengen.” – Brianne en Pascal, ouders van Sep.
“Kinderopvang Bambaloe is een kleinschalig en flexibel kinderdagverblijf waar de leidsters ontzettend betrokken. Last minute opvang is vrijwel altijd mogelijk en het is erg fijn dat je kind dan op een plek terecht kan waar ze graag is.” Jasper, vader van Norèn.
“Onze kinderen zijn beide altijd met heel veel plezier naar Tjilup Ba/Bambaloe gegaan (de jongste zit er nu nog). Het is geweldig om je niet af te vragen of alles goed gaat op de creche, of ze zicht thuis voelen en of het er net zo leuk is als thuis. Dat is zo! Het is dan ook echt een tweede thuis voor onze kinderen, een heel fijn gevoel voor ons. De leidsters zijn goed en enthousiast, betrokken, liefdevol en warm, maar zorgen ook voor structuur. Ik kan me geen betere opvang voorstellen!” Martin & Hilde, ouders van Dies en Biene.
“Toen we kozen voor Kinderopvang Bambaloe vielen we vooral voor de mooie tuin en de gemoedelijke sfeer. Sindsdien hebben we alleen maar te maken gehad met dezelfde leidsters waar de kinderen zich erg aan gingen hechten. Een hele mooie stap dat twee van deze leidsters nu eigenaar zijn geworden van de crèche!” – Andrea, moeder van Frank en Tirza.
“Op de dagen dat hij niet naar Kinderopvang Bambaloe gaat vraagt hij steevast “mag ik nu even spelen op het kinderdagverblijf?” Als dat geen goed teken is!” Lisa, moeder van Lennox.
“Onze kinderen hebben met veel plezier deze crèche bezocht. Door de kleinschaligheid van de opvang heerst er een fijne sfeer. Alles kinderen kennen elkaar goed en er zijn nauwelijks tot geen wisselingen onder de leidsters, heel fijn! Alle aandacht van de leidsters, maar belangrijker nog: elk kind mag zijn wie hij/zij is! Niks moet, maar heel veel mag en kan. En dan nog die heerlijke buitenspeelplaats ❤️ Echt een groot pluspunt van deze crèche! Helaas nemen wij binnenkort afscheid van Bambaloe (de jongste wordt bijna 4 jaar), maar wij hebben hele fijne herinneringen aan de tijd bij Bambaloe. Dankjewel voor jullie lieve en warme zorg de afgelopen jaren!!” – Petra, moeder van David en Tirza.

Wilt je ook een beoordeling achterlaten voor Kinderopvang Bambaloe?

Ervaringen van de ouders van de kinderen van ons kinderdagverblijf zijn altijd welkom! Je ervaringen mag je mailen naar info@kinderopvang-bambaloe.nl.