Ervaringen Bambaloe

Op onze website geven wij u zo veel mogelijk praktische informatie over Kinderopvang Bambaloe. Echter, kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is om van andere ouders te horen wat zijn van ons kinderdagverblijf in Groningen Zuid vinden.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - bakjes kinderen

Beoordelingen Kinderopvang Bambaloe Groningen

“Bambaloe is een super fijne opvang voor onze zoon. Iedere keer gaat hij er met plezier naar toe en is hij heerlijk vrolijk als we hem weer ophalen. We vinden de gemoedelijke en gezellige sfeer op de opvang erg fijn. De leidsters zijn lief en geduldig voor onze zoon en hebben vaak ook praktische adviezen en tips voor ons. Kortom, een hele fijne plek waar we onze zoon met een gerust hart heen brengen.” Brianne en Pascal, ouders van Sep

“Een warme, huiselijke sfeer waar je kind ontspannen en zichzelf kan zijn” – Trieneke, moeder van Sven en Bjorn.

“Kinderopvang Bambaloe is een kleinschalig en flexibel kinderdagverblijf waar de leidsters ontzettend betrokken. Last minute opvang is vrijwel altijd mogelijk en het is erg fijn dat je kind dan op een plek terecht kan waar ze graag is.” Jasper, vader van Norèn.

“Onze kinderen zijn beide altijd met heel veel plezier naar Tjilup Ba/Bambaloe gegaan (de jongste zit er nu nog). Het is geweldig om je niet af te vragen of alles goed gaat op de creche, of ze zicht thuis voelen en of het er net zo leuk is als thuis. Dat is zo! Het is dan ook echt een tweede thuis voor onze kinderen, een heel fijn gevoel voor ons. De leidsters zijn goed en enthousiast, betrokken, liefdevol en warm, maar zorgen ook voor structuur. Ik kan me geen betere opvang voorstellen!” Martin & Hilde, ouders van Dies en Biene.

“Toen we vier jaar geleden kozen voor Kinderopvang Bambaloe vielen we vooral voor de mooie tuin en de gemoedelijke sfeer. Sindsdien hebben we alleen maar te maken gehad met dezelfde leidsters waar de kinderen zich erg aan gingen hechten. Een hele mooie stap dat twee van deze leidsters nu eigenaar zijn geworden van de crèche!” – Andrea, moeder van Frank en Tirza.

“Betrokken, enthousiast, warm en vertrouwd” – Richard & Petra, ouders van Matthias.

“Op de dagen dat hij niet naar Kinderopvang Bambaloe gaat vraagt hij steevast “mag ik nu even spelen op het kinderdagverblijf?” Als dat geen goed teken is!” Lisa, moeder van Lennox.

“Super buitenspeelplek! Lieve en gezellige leidsters!” Kirsten, moeder van Fien en Job.

“Oost West Bambaloe Best!” Froukje, moeder van Alieke en Hugo.

“Onze kinderen hebben met veel plezier deze crèche bezocht. Door de kleinschaligheid van de opvang heerst er een fijne sfeer. Alles kinderen kennen elkaar goed en er zijn nauwelijks tot geen wisselingen onder de leidsters, heel fijn! Alle aandacht van de leidsters, maar belangrijker nog: elk kind mag zijn wie hij/zij is!
Niks moet, maar heel veel mag en kan. En dan nog die heerlijke buitenspeelplaats ❤️ Echt een groot pluspunt van deze crèche! Helaas nemen wij binnenkort afscheid van Bambaloe (de jongste wordt bijna 4 jaar), maar wij hebben hele fijne herinneringen aan de tijd bij Bambaloe. Dankjewel voor jullie lieve en warme zorg de afgelopen jaren!!” Petra, moeder van David en Tirza.

Wilt je ook een beoordeling achterlaten voor Kinderopvang Bambaloe?

Ervaringen van de ouders van de kinderen van ons kinderdagverblijf zijn altijd welkom! Je ervaringen mag je mailen naar info@kinderopvang-bambaloe.nl.