De babygroep (0-2 jaar) – kinderopvang Bambaloe

Baby Bambaloe

De babygroep op Kinderopvang Bambaloe

De babygroep van kinderopvang Bambaloe in Groningen is de ideale speelruimte voor de jongste kinderen.

De groep is zo ingedeeld dat het voor alle kinderen leuk en uitdagend is.Babygroep kinderopvang Bambaloe

De aller jongste baby’s op Kinderopvang Bambaloe

Er is een grote kussen waar de baby’s lekker op kunnen liggen, leren omrollen en de wereld ontdekken. Ook hebben we een hoge box waar de baby rustig en veilig in kan spelen. Of ze kunnen gewoon lekker bij de leidsters zitten in 1 van de hoge wipstoelen. Als ze wat ouder zijn gaan ze natuurlijk lekker op onderzoek uit op de groep, door te tijgeren en te kruipen. We hebben gekozen voor Spelen thema een overzichtelijke, rustige ruimte met verschillende plekken voor de baby’s om te kunnen spelen en zich te kunnen ontwikkelen.

De dreumesen op kinderdagverblijf BambaloeDreumesen op kinderopvang Bambaloe

De dreumesen willen het liefst klimmen en klauteren. Daarom hebben we een groot speelhuis waar de kinderen op kunnen klimmen, onder door kunnen gaan, maar waar ook met verschillende materialen is gewerkt waardoor de kinderen verschillende structuren kunnen voelen en ontdekken. Ook hebben we klim kussens op de grond liggen waar ze zich helemaal kunnen uitleven!

Daarnaast is er een keukenhoekje, waar de kinderen hun fantasie kwijt kunnen door lekker te koken, maar wat vooral erg leuk is, is dat ze de deurtjes open en dicht kunnen doen en spullen in de vakjes kunnen stoppen. Kortom genoeg te ontdekken.

Baby's babygroep kinderopvang BambaloeOok hebben we een paar loop voertuigen op de groep staan waarmee de dreumesen lekker heen en weer kunnen rijden en daarin hun energie kwijt kunnen.

Slapen op kinderopvang Bambaloe

Bij kinderdagverblijf Bambaloe hebben we verschillende slaapmogelijkheden. De baby’s kunnen slapen in kinderwagens die op de kinderopvang aanwezig zijn. Ook hebben beide groepen 2 slaapkamers waar de kinderen kunnen slapen. En we maken gebruik van buiten bedjes, Lutje potje genaamd. Hier in kunnen de kinderen in eigenlijk alle weersomstandigheden slapen met uitzondering van storm en extreme warmte.Slapen op de baby groep

Neem contact op met kinderopvang Bambaloe om de sfeer te proeven tijdens een rondleiding of schrijf je kindje meteen in.