Kinderopvang Martini Ziekenhuis Groningen

Kinderdagverblijf Bambaloe is een kleinschalig kinderdagverblijf in Groningen Zuid nabij het Martini Ziekenhuis.

Kinderdagverblijf Bambaloe heeft verticale groepen

Op kinderopvang Bambaloe vlakbij het Martini Ziekenhuis Groningen hebben we verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten. Dit maakt het mogelijk om broertjes en zusjes in dezelfde groep te plaatsen. Er zijn twee groepen binnen ons kinderdagverblijf nabij het Martini Ziekenhuis: de rose en de blauwe groep. We hebben ruimte voor 16 kinderen op elke verticale groep.

Op kinderdagverblijf Bambaloe spelen we elke dag buiten

Op kinderopvang Bambaloe nabij het Martini Ziekenhuis Groningen spelen we elke dag buiten. We zijn erg blij met de uitzonderlijk grote tuin van onze crèche. We hebben een speelhuis, glijbaan, zandbak, tractors en andere leuke dingen om mee te spelen. Ook de allerkleinsten vermaken zich opperbest!

Eten en drinken op de Bambaloe crèche Groningen Zuid

Op kinderopvang Bambaloe vlakbij het Martini Ziekenhuis Groningen lunchen we elke dag samen in de eetzaal. In de ruime, hygiënische keuken van kinderdagverblijf Bambaloe wordt vers fruit klaar gemaakt, worden alle flesjes bereid en de broodjes gesmeerd. U hoeft niets zelf mee te nemen bij kinderopvang Bambaloe. Wij zorgen voor Nutrilon 1 of 2 voor de kindjes jonger dan 1 jaar. De oudere kindjes krijgen halfvolle melk en water of sap. Er is altijd voldoende brood met beleg, fruit, rijstwafels, soepstengels en koekjes. Vanzelfsprekend kan kinderdagverblijf Bambaloe op uw verzoek voldoen aan alle eet en drink wensen.