Kinderopvang Corpus den Hoorn

Bambaloe is onze kinderopvang locatie in Groningen Zuid nabij Corpus den Hoorn.

Verticale groepen op kinderopvang Bambaloe

Kinderopvang Bambaloe heeft gekozen voor een verticale groepsindeling wat inhoudt dat kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in dezelfde groep worden opgevangen.Er zijn twee groepen binnen ons kinderdagverblijf aan de rand van Corpus den Hoorn; de roze en de blauwe groep. Op elke verticale groep is er plaats voor 12 kinderen.

Buiten spelen op ons kinderdagverblijf nabij Corpus den Hoorn

(Buiten) spelen is belangrijk bij kinderopvang Bambaloe nabij Corpus den hoorn. Onze gezamenlijke ruimtes lenen zich daar uitstekend voor. We zijn erg trots op de uitzonderlijk grote buitenspeelplaats van onze crèche. We hebben we een zandbak, een speelhuis met glijbaan, fietsjes, tractors en andere leuke dingen om mee te spelen. Ook de allerkleinsten vermaken zich opperbest!

Samen eten op de crèche aan de rand van Corpus den Hoorn

Op onze kinderopvang in Corpus den Hoorn krijgen de kindjes elke dag vers fruit. Ook lunchen we dagelijks met z’n allen in de eetzaal. Als we bij slecht weer echt niet naar buiten kunnen gebruiken we de eetzaal van de crèche ook voor onze dagelijkse bewegingsactiviteiten.

In de ruim opgezette, zeer hygiënische keuken van kinderdagverblijf Bambaloe worden alle flesjes klaargemaakt, het fruit geschild en indien nodig gepureerd en de broodjes gesmeerd. Bij kinderopvang Bambaloe hoeft u niets zelf mee te nemen. De allerkleinsten krijgen Nutrilon 1 of 2, de kindjes ouder dan 1 jaar halfvolle melk en water of sap. Ook wordt gezorgd voor brood met beleg, fruit, rijstwafels, soepstengels en koekjes. Heeft u speciale wensen voor uw kindje, dan hebben we voldoende ruimte in onze koelkasten en voorraadkasten om producten voor u te bewaren. Alhoewel het avondeten geen onderdeel is van de dag op onze crèche, kunt u altijd een maaltijd meegeven die wij uw kindje vervolgens geven voordat u hem of haar op komt halen.

Slapen bij kinderopvang Bambaloe

Op elke groep van kinderopvang Bambaloe aan de rand van Corpus den Hoorn hebben we een slaapzaal met voldoende bedjes voor alle kindjes. Hier kunnen ze op hun eigen tijd heerlijk slapen. Voor de kindjes die moeilijker in slaap kunnen komen of snel wakker worden hebben we een aparte slaapzaal. Op deze manier zorgen we ervoor dat u uw kindje als u het ophaalt uitgerust mee naar huis neemt.

Dagboek kinderdagverblijf Bambaloe Corpus den Hoorn

Om u op de hoogte te houden van de bezigheden en ontwikkelingen van uw kindje op kinderdagverblijf Bambaloe nabij Corpus den Hoorn, houden we voor elk kindje een dagboek bij. Voor de kindjes tot 1 jaar schrijven we elke dag dat hij of zij aanwezig is een samenvatting van de dag. Hoe ging het drinken, slapen en eventuele eten en hoeveel luiers zijn er verschoond? Uiteraard laten we ook weten of uw kindje nieuwe dingen heeft ondernomen. Voor de kindjes ouder dan 1 jaar worden er dagelijks foto’s online gezet in een beveiligde omgeving. Ouders krijgen hiervoor het wachtwoord. Op deze manier kunt u alles wat er op kinderopvang Bambaloe gebeurd bijhouden. Leuk voor nu en later!