De roze groep – kinderopvang Bambaloe

De roze groep op Kinderopvang Bambaloe

De verticale roze groep van kinderopvang Bambaloe in Groningen is de ideale speelruimte voor de kinderen.

Op de roze groep kunnen de kinderen treinsporen bouwen, met auto’s of het poppenhuis spelen of een prachtige stad of dierentuin bouwen met de enorme kist duplo! Kortom ze hoeven zich geen moment te vervelen. Ook is er een hoekje waar ze even rustig kunnen zitten/liggen om uit te rusten en boekjes te lezen. Willen ze puzzelen, kleuren of een andere activiteit aan tafel doen kan dat natuurlijk ook.

Baby’s op Kinderopvang Bambaloe

Vanzelfsprekend denken wij ook aan de baby’sop kinderdagverblijf Bambaloe. Er is een box voor de baby’s waar ze lekker even alleen kunnen spelen of liggen. Onder de box is een ‘huisje’ gemaakt voor de grotere kinderen.

Er is eveneens een apart babyhoekje voor de allerkleinsten. Deze is afgeschermd van de grote kinderen door middel van een hekje. Ze kunnen elkaar wel zien, maar niet bij elkaar komen. Zo hebben de baby’s alle vrijheid om rustig te spelen.

We hebben spiegels in de babyhoek waarin ze zichzelf kunnen bekijken, iets wat kinderen erg leuk vinden. Natuurlijk is er speelgoed wat geschikt is voor de kleintjes. Ten slotte is er een voel,- en ontdekwand. Kortom genoeg te doen zodat de baby’s zich optimaal kunnen vermaken.

Verschonen op kinderdagverblijf Bambaloe

Kinderopvang Bambaloe geeft een aparte verschoonruimte voor de baby’s op de crèche. Deze bevindt zich in het achterste gedeelte van onze creche en is afgeschermd van beide groepen. Hier kunnen de kinderen dan ook niet zonder een leidster komen.

Neem contact op met kinderopvang Bambaloe om de sfeer te proeven tijdens een rondleiding of schrijf je kindje meteen in.