De blauwe groep – kinderopvang Bambaloe

De blauwe groep: speel,- en eetzaal

Op de blauwe groep doen we samen spelletjes, we puzzelen, tekenen en verven. Er staat een boekenkast in de vorm van een boom met allemaal leuke en leerzame kinderboeken. Kinderopvang Bambaloe doet elk jaar mee aan de nationale voorleesdagen. Tijdens deze dagen lezen de (groot)ouders van de kinderen elke ochtend voor uit een kinderboek dat is uitgekozen door de kinderen van kinderdagverblijf Bambaloe.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - blauwe groep - boekenboom

Knutselen

Op de blauwe groep staat een knutselkast vol met leuke en leerzame materialen. Als we bij slecht weer echt niet naar buiten kunnen gebruiken we deze ruimte ook voor onze dagelijkse bewegingsactiviteiten voor de peuters. Daarnaast eten de kinderen op de blauwe groep. Zo eten ze in een vertrouwde omgeving. Hier bevindt zich eveneens de keuken zodat alles binnen handbereik is. Uiteraard zijn alle kastdeurtjes beveiligd voor de kinderen.

Keuken

Ook de keuken bevindt zich op de blauwe groep. De kindjes en de leidsters eten hier ’s ochtends en ’s middags hun verse groente en fruit en eten hier tussen de middag hun broodjes. Af en toe gaan we koken met de oudste kindjes.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - lunchen broodje eten

Winkeltje

Op de blauwe groep is een kinderwinkeltje en een keukentje waar de kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop kunnen laten tijdens het verkopen van bijvoorbeeld ijsjes en zelfgemaakte smoothies.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid- blauwe groep 1

Voelwand voor de allerkleinste kinderen

Voor de allerkleinsten is er ook zeker genoeg uitdaging. Zo is er een ontdekkings,- en voelwand waar de kinderen verschillende soorten structuren kunnen ontdekken.

3+ Groep

Op de blauwe groep zullen ook de activiteiten plaats vinden voor de 3+ groep. Op deze groep zullen kinderen vanaf 3 jaar uitdaging bieden die ze nodig hebben.

Kinderopvang Bambaloe Groningen Zuid - 3+ groep - 1

Neem contact op met kinderopvang Bambaloe om de sfeer te proeven tijdens een rondleiding of schrijf je kindje meteen in.